RSS Feed Janne Manderfeld

Beste sponsors, familie en vrienden,

Nog enkele weken/dagen en dan is het zover! Ik ga begin mei samen met Auke en 5 clubgenoten naar de Europese Kampioenschappen Kyokushin in Lloret in Spanje. Ik hou jullie op de hoogte :-)

Janne – Demo Kankudai Kyokushin Kids Camp – dag 3 – 2014

Tijdens het Kids Camp gaf Janne een demo van de Kankudai. Kijk vooral naar de koppies van alle jongelui :-) Klik op de volgende link om de video te openen. Video op Facebook.

Clubkampioenschappen Kumite en Kata Sportclub F&F

Tijdens de clubkampioenschappen ben ik 1e geworden van de Kata’s in de categorie jongens/meisjes 4 kyu en hoger.

Open Belgische Kata Kampioenschappen – Kapellen

Bij de volwassenen categorie namen debutant Hartman Witteveen (2e kyu) en ook Janne Manderfeld (3e kyu en 15 jaar!) deel. Zij moesten in de eerste ronde een vrije kata lopen. Janne Manderfeld trapte af met de Kankudai – een tweede dan kata – waarmee ze haar plaats in de tweede ronde veilig stelde. Hartman startte met een solide uitvoering van de Saiha kata en plaatste zich hiermee ook in ronde twee. In de tweede ronde liepen Janne en Hartman een door de jury opgelegde kata. Janne liep de Pinan 3 en plaatste zich door een sterke uitvoering in de finale. Hartman liep de Gekisaidai. Helaas kwam Hartman net iets te kort om door te stomen naar ronde 3. In de finale liet Janne een strakke en loepzuivere Gekisai Sho (kata voor 2e dan) kata zien die haar een gedeelde 3/4/5 plaats opleverde.

 

b en t KWEC KWEC-Methodiek KWEC-Methodiek

Overige Sponsoren

Familie, vrienden en kennissen.